KAKO OSTVARITI BALANS 1

 

 Žena, majka, partnerica, poduzetnica...Sve su to uloge koje imamo i nastojimo u užurbanom tempu života postići najbolje.

Želja mi je na našem području povezati žene poduzetnice I one koje to tek žele postati, pružiti kvalitetnu edukaciju, prostor u kojem se možemo bolje upoznati i podijeliti iskustva. Biti žena poduzetnica predstavlja veliki izazov u suvremenom društvu, jer pored privatnog posla koji traži angažman 24/7, imamo i brojne druge uloge koje sa više ili manje lakoće nosimo. Pored uloga žene, majke, poduzetnice, mi smo istovremeno i knjigovođe, treneri, domaćice..

Tema ove edukacije je što je balans, koje su to uloge koje imamo, što nam znače te uloge te kako postići balans u svom privatnom i poslovnom životu tako da se dobro osjećamo u svom životu ali i poslu. 

 

ZAŠTO KRUG PODUZETNICA?

Krug simbolizira povezanost, protočnost, jednakost, podršku. A to je ono čemu stremimo, da se povežemo, upoznamo, podržimo i osjetimo pripadnost. Želja mi je nakon ovog druženja podijeliti informacije u tvom poslu, strasti te prije radionice pripremi podsjetnice, letke i opis svog posla tako da možemo podijeliti te informacije.

 

PRIJAVA 

Radi povećanog interesa i ograničenog broja polaznika, max. 20 osoba,  potrebno je prijaviti se na vrijeme putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš. 

 

KOLIKA JE TVOJA INVESTICIJA?

PROMO kotizacija iznosi 250,00  kn za trosatnu radionicu koja uključuje radionicu, kavu i kekse. Mjesto se rezervira uplatom kotizacije na žiro račun.

 

DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA

Rijeka, 02.02.2020., 10,00 - 13,00   sati, SMARTEDUCA Centar, Jedrarska 5/1. pokraj Gradske biblioteke. Centar sam osnovala i uredila sa puno ljubavi kako bi to bilo mjesto u kojem se svaki polaznik može osjećati dobrodošlo. prihvaćeno, poštivano i opušteno. Mjesto gdje tisuće polaznika obožava doći i provesti vrijeme sa sobom i drugim ljudima koji žele slične stvari, da pronađu mir i zadovoljstvo.

 

Voditelj  je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

 Žena, majka, poduzetnica, istraživač ljudskog postojanja i prirode. Potreba da pomogne sebi ali i drugima  je dovela do trenutka kada je svoje stečeno znanje i iskustvo odlučila prenijeti i drugim ljudima kako bi kroz svoj proces promjene živjeli slobodnije i mirnije sa sobom. Sprovodi programe na kojima poučava najučinkovitije svjetski priznate strategije i tehnike ovladavanja emocijama, stresom, zdravljem, odnosima i financijama.

 

sssmmm