PROCVJETAJ U LJUBAVI 9

 

21.06.2021.- 20.07.2021. POČETAK 30-o DNEVNOG PUTOVANJA
 
."Naša svijest o obilju ne ovisi o količini novca kojom raspolažete, nego pritok novca ovisi o tome koliko smo osvijestili činjenicu obilja" Louise Hay.
 

Otvori se  procvatu, ljubavi, zdravlju, uspjehu, prosperitetu, blagostanju i ljepoti postojanja

PROGRAM SE ODVIJA SAMO JEDNOM GODIŠNJE i trenutno je na PROMO POPUSTU 50%

 

Jedna od najvecih boljki čovjeka je duboko vjerovanje da ne vrijedi i da ne zaslužuje. Da je nemoćan da mijenja svoj život. A to nije istina.
 
Iako često puta na svjesnoj razini ne primjećujemo to vjerovanje, možemo pogledati svoj život. Gdje si nismo dali dozvolu da uživamo u ljepoti, ljubavi, obilju, poslovima u kojima smo dobri i cijenjeni, prosperitetu, skladnim odnosima, slobodi da živimo i volimo svoj život u punini?
 
Obilje i život u obilju, materijalnog i nematerijalnog blagostanja, odražava na najdubljoj razini povjerenje i vjeru u sebe i život. Duboki osjećaj da jesmo i da zaslužujemo.
Kroz vježbe i duboke meditacije ćemo se povezati sa sobom i osjetiti da ovakvi kakvi jesmo, ZASLUŽUJEMO.
 
Postoji nekoliko prepreka koje te odvajaju od života u obilju na svim razinama. Osjećaj da ne vrijediš, osjećaj da ne zaslužuješ i nepovjerenje u vlastitu snagu i moć da napraviš promjenu u svom životu. Upravo tim osjećajima i limitirajućim obrascima o sebi ćemo se baviti u ovom programu kako bi unutar tebe stvorili onaj lijepi prostor sigurnosti, mira, ljubavi i povjerenja koje će te dovesti do obilja ljubavi, ljepote, radosti, mira, dobrih i sretnih prilika i financijske slobode. Prosperitet i blagostanje koje živiš u svom životu (ili možda još ne živiš) je posljedica stava kojeg imaš o sebi, odnosa koji imaš sa sobom i obrazaca (vjerovanja) koje njeguješ o sebi ali i o obilju. A na tome radimo kroz 30 dana ovog programa.

Obilje je naše prirodno stanje postojanja, nije usmjereno samo na količinu novca, nego na količinu ljubavi, radosti, kreativnosti, vremena za sebe, lijepih i podržavajućih odnosa, hrane, užitka, sretnih okolnosti. Kada se god povežemo sa vibracijom obilja, ona se u našim životima pokazuje na najljepši mogući način.

Živimo u vrijeme u kojem je tema novca postaje sve interesantnija, u kojem mnogi pravci zastupaju stav da je novac u duhovnom smislu nebitan. Osobno se ne slažem, jer je novac kao i sve drugo energija, živa energija. Novac nam je neophodan za zadovoljavanje osnovnih egzistencijalnih potreba ali isto tako nam uvelike može poboljšati kvalitetu života. Novac nam omogućava da rastemo, razvijamo se i da slobodnije i lakše živimo naš život. On nije cilj i nikada ne smije biti, ali može biti vrijedno sredstvo koje će nam omogućiti život ispunjen ljepotom, blagostanjem, vremenom za sebe i život ispunjen svim oblicima ljubavi. Sa više novca imamo i više izbora i više mogućnosti na koji način istinski iskusiti život punim plućima. Stoga je važno poštivati novac, kao podjednako važnu duhovnu energiju, i staviti ga na pravo mjesto u našim životima. Kada su naše materijalne potrebe zadovoljene, tada živimo život ispunjen obiljem,
Želja mi je da na ovom seminaru napravimo pomak od klasične ekonomske teorije novca koja govori o tri dimenzije novca, o jedinici vrijednosti, sredstvu za razmjenu i mogućnosti očuvanja vrijednosti prema poimanju novca kao drugom obliku naše životne energije. Novac je u konačnici posljedica naše životne energije, odnosa koji imamo sa sobom i vjerovanja koja gajimo o novcu. Što smo više u balansu sa sobom, što više istinski vrednujemo i poštujemo sebe, to više dopuštamo univerzalnoj energiji ljubavi da slobodno teče našim životom.
 
 
 

ŠTO TE ČEKA  U OVOM PROGRAMU

- Moje kompletno vodstvo tijekom 4 tjedna

- Video lekcije svakog ponedjelja

- 30 dubokih meditacija obilja i prosperiteta

- Energetske vježbe i vježbe analize

- Materijali u PDF formi

- Svaki četvrtak online susret u trajanju od dva sata  putem Zoom-a (za slučaj da ne možeš sudjelovati, dobit ćeš snimku na email)

 
 
Što ćemo naučiti?

• Istinska svrha blagostanja

• 5 oblika svijesti o blagostanju
 
• Kako uskladiti svoju svijest sa sviješću obilja
 
• Osobna vrijednost i poštivanje sebe kao temelj za stvaranje obilja
 

• Duhovna načela novca i blagostanja i kako ih primijeniti u svakodnevnom životu
 
• Koncept duga i kako izaći iz njega
 
• Kako je naša obiteljska financijska situacija utjecala na naš tijek financija
 
• Zašto popularne afirmacije i vizualizacije kratkoročno daju rezultate
 

• Kako znati naplatiti svoj rad
 

• Kako stvarati prosperitet u doba globalne krize
 

• Kako se otvoriti toku primanja i davanja novca i obilja i kreirati ga u životu

• Kako dah utječe na naš život, energiju i novac

• Kako mijenjati mentalne i emocionalne obrasce koje smo naslijedili od roditelja

• Kako otkriti i promijeniti ograničavajuća vjerovanja o novcu i obilju

• Kako upravljati svojim financijama

• Kako aktivirati finu vibraciju obilja i uskladiti se sa njom u svakom trenutku

• Kako se povezati se poljem beskrajnih mogućnosti
 
 
Što ćemo naučiti? Kako upravljati osobnom energijom, kako je ne bi rasipali te kako pokrenuti stabilnost unutar nas koja će nam omogućiti i sigurnost kretanja u materijalnoj dimenziji. Sa promjenom osobne energije otvaramo se struji obilja i imamo sve veću osobnu mogućnost iskoristiti povoljne životne okolnosti i pretvoriti ih u novac i materijalnu stabilnost. Kao drvo koje je duboko ukorijenjeno u zemlju odolijeva svim izazovima, tako i mi, kada smo stabilni i osnaženi iznutra, možemo stvoriti čvrste i stabilne životne temelje. Takvi stabilni temelji u naš život donose materijalno i duhovno obilje koju su neodvojivi jedno od drugog.
Osobno vjerujem da je naš najveći uspjeh živjeti balans sa sobom, sasvim sigurno će se onda taj balans prelijevati i ispunjavati i sve ostale dijelove života.
POČETAK PROGRAMA
Program počinje 21.06.2021. i traje do 20.07.2021. Svaki ponedjeljak te čeka video lekcija i materijali. Četvrtkom je susret putem Zoom-a., a svaki dan tijekom 30 dana te čeka meditacija u trajanju 30 minuta. 
Ovih 30 dubokoh  meditacija  uključuje aktivacije, otpuštanje, opuštanje kako bi doživjeli svoj puni potencijal i vratili se u naše najbolje postojanje, u ljubav.
Opuštanjem u polju ljubavi, promjenom svoje svijesti i mijenjanjem svojih unutarnjih doživljaja i ideja u koje vjerujemo, možemo promijeniti svoj život i kreirati novu realnost te transformirati strah, nemoć, brigu ili svijest nedostatka u radost, ljubav, obilje, lakoću i povezanost sa svime što postoji.
 
PROGRAM SE SASTOJI OD 4 MODULA:
 
Dopusti si steći nova znanja o sebi, svom životu, blagostanju i tvojoj pravoj prirodi, a koja će ti sasvim sigurno promijeniti život.
 
1. TJEDAN- MODUL "SVIJEST (MINDSET ) OBILJA I BLAGOSTANJA "- Kako promijeniti staru paradigmu neimaštine, dugovanja i preživljavanja  u novu svijest blagostanja, zajedništva, prosperiteta i obilja,  te  kako unutar sebe stvoriti jasnu sliku vlastite snage i moći  unutar koje živimo s potpunim povjerenjem i vjerom da možemo stvoriti blagostanje. Kada unutar sebe razvijemo unutarnje misli i osjećaje blagostanja i prosperiteta, tada će i obilje u vanjskom svijetu biti posljedica našeg unutarnjeg stava. tada ćemo svjedočiti obilju ljubavi, ljepote, sklada, novca, financijske slobode..
 
2. TJEDAN - MODUL "TVOJA VRIJEDNOST I OSJEĆAJ DA ZASLUŽUJEŠ KAO TEMELJ OBILJA" - Temelj svog obilja i prosperiteta u našim životima, na polju odnosa, zdravlja i financija je odnos koji imamo sa sobom i stav koji imamo o sebi (koliko znamo i osjećamo da vrijedimo i da poštujemo sebe). Ukoliko smo kroz djetinjstvo bili podržani i osjetili da smo sigurni i vrijedni, naš osnovni sustav je programiran na obilje i kao odrasle osobe ćemo se lako kretati kroz život, ostvarivati svoj puni potencijal, i stvoriti život koji će biti emocionalno, mentalno i financijski kvalitetan. Ukoliko smo se u djetinjstvu borili za ljubav i osjećaj da nas netko voli i vidi, takav obrazac ćemo živjeti kao odrasle osobe i život ćemo voditi kao stalnu borbu i preživljavanje, teško ćemo dolaziti do ljubavi,  poslova i novca. Težit ćemo sigurnim poslovima i zoni komfora, bez obilja na svim razinama. U ovom modulu ćemo mijenjati sliku o sebi kao i osjećaje sigurnosti, povjerenja, stabilnosti i vlastite vrijednosti. Stvarat ćemo temelj za obilje.
 
3. TJEDAN - MODUL "NOVAC I TI" - Kada bi novac promatrali kao energiju, finu energiju božanskog porijekla, osvijestili bi da se naše financijsko stanje mijenja sa našim energetskim stanjem, koje ovisi o izborima koje donosimo kao i o životnim obrascima koje smo formirali još u djetinjstvu. Istražit ćemo kako limitirana vjerovanja o sebi i novcu utječu na našu financijsku situaciju, te kako promijeniti naš odnos s novcem kako bi on ispunjavao svoju istinsku svrhu  našim životima, a to je poboljšanje kvalitete, svrhe, ugode, ljepote i radosti.
 
4. TJEDAN - MODUL "KAKO U SVOM ŽIVOTU STVORITI NAPREDAK  I BLAGOSTANJE NA SVIM NIVOIMA" Kako u našim životima, konkretno stvarati napredak, uspjeh i blagostanje na polju odnosa, zdravlja, ljubavi, posla i financija.
 
 
Uskladi se sa pravom na neograničeno obilje te dopusti da tvoje postojanje bude preplavljeno obiljem ljubavi, ljepote, sklada, blagostanja, prosperiteta, radosti i svjetlosti. Osvijesti da živjeti u obilju u najdubljem smislu znači živjeti u potpunom povjerenju i prepuštanju životu.
ŠTO ĆEMO SPOZNATI?
Kako se povezati se poljem beskrajnih mogućnosti
 
 
iskustva 21
 

iskustva 2 21KOLIKO JE TVOJE ULAGANJE U TVOJ BOLJI ŽIVOT?


Kotizacija za program od 30 dana iznosi 450,00 kn. Mogućnost plaćanja na dvije rate. Prva rata od 250,00 kn se plaća pri prijavi, a druga rata do kraja programa.  Želim te istinski podržati da počneš živjeti svoje snove.  Mjesto se rezervira prijavom na email. Broj mjesta je ograničen. PRIJAVA

Radi  ograničenog broja polaznika, potrebno je prijaviti se na vrijeme putem  OVOG LINKA. ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš.  Grupa je ograničena  radi veće kvalitete rada i individualnog pristupa.

Početak programa je 21.06.2021. putem FB grupe i Zoom susreta.

                                                                                                              LINK ZA PRIJAVU NA OVAJ PROGRAM.

 

Voditelj seminara je Jasenka Zubac magistar ekonomije, trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi proteklih 6 godina.

Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim financijskim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom, putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo  tu predivnu energiju ljudi osjećaju kao mentalnu i emocionalnu mirnoću, ljubav, zadovoljstvo, radost, sigurnost i osobnu snagu..

Jasenka Zubac 17

 

 MARINA RADMAN

kolaž novi 1

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!