PRAVILA PRIVATNOSTI

Tvrtka Smart Educa, obrt za usluge se brine o sigurnosti svih vaših podataka.

Molimo vas da pažljivo pročitate ovaj tekst o pravilima privatnosti kao i  kako bi vam bilo jasnije kako i zbog čega skupljamo neosobne i osobne podatke, te kako ih čuvamo i koristimo.

Pravila privatnosti navedena na ovoj internetskoj stranici s vremenom se mogu promijeniti i postaju važeća odmah nakon objave na samoj stranici. Molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu i provjerite novosti vezane uz pravila privatnosti.

Osnovni razlog zbog kojeg prikupljamo vaše podatke je poboljšanje vašeg iskustva korištenja ove internetske stranice, te upoznavanje s vašim potrebama kako bismo vam bolje mogli prilagoditi naše usluge. Vaši su nam podaci potrebni i kako bismo vam mogli proslijediti važne informacije o radionicama i edukacijama koje održavamo, te kako bismo vas mogli informirati o različitim pogodnostima i novostima.

Osobne podatke putem ove internetske stranice prikupljamo isključivo uz vaš pristanak putem različitih kontakt formi i koristimo ih isključivo u one svrhe za koje ste nam dali dopuštenje.

Prilikom prijave na radionice i edukacije od budućih polaznika tražimo podatak o imenu, prezimenu i mail adresi, te u nekim slučajevima podatak o broju telefona. Ovi su nam podaci potrebni kako bismo mogli dogovoriti i organizirati važne pojedinosti vezane uz same radionice i edukacije. Od polaznika također naknadno tražimo i adresu, ti su nam podaci potrebni za izdavanje računa. Sve osobne podatke pažljivo čuvamo i koristimo isključivo za navedene svrhe, tj. za one svrhe za koje ste nam dali odobrenje. Sama prijava na radionicu, prilikom koje nam ostavljate svoje osobne podatke, podrazumijeva da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ova pravila privatnosti te da nam dajete dopuštenje da vam mailom ili telefonski proslijedimo važne informacije vezane uz održavanje radionice ili edukacije na koju ste se prijavili.

Cijenimo vaše povjerenje i posebnu pažnju posvećujemo čuvanju vaših osobnih podataka. Vaše osobne podatke nećemo prodavati ili iznajmljivati drugima.  

 Također, u svakom trenutku možete zatražiti uvid u to koje vaše osobne podatke čuvamo, te podatke možete ažurirati ili tražiti da ih trajno izbrišemo