Find your footing. 7

TRADICIONALNO NAJPOSJEĆENIJI ONLINE SUSRET, 29.12.2020.- 18-21 h putem ZOOM-a

Programiraj 2021. godinu na procvat, ljubav, zdravlje, uspjeh, prosperitet  i blagostanje

OSTALO JE JOŠ 10 SLOBODNIH MJESTA

KOTIZACIJA JE 200,00 KN, A UKOLIKO SE PRIJAVLJUJEŠ S PRIJATELJICOM, TADA JE 300,00 KN ZA OBJE

 

Pozivam te da se duboko unutar sebe otvoriš iscjeljujućim frekvencijama ljubavi i da dopustiš da se unutar tebe sidri osjećaj ljubavi, mira, svjesnosti, mudrosti, suosjećanja, ljepote i blagostanja.

OSTVARUJEŠ JEDAN VELIKI POKLON A TO JE CJELOKUPNI ONLINE PROGRAM -AKTIVIRAJ VIBRACIJU LJUBAVI I OBILJA,  a koji sadrži preko 8 sati dubokih video  meditacija s kojim se povetuješ i aktiviraš vibracije obilja i prosperiteta. Njegova vrijednost je 400 kn, a ti ga dobivaš na poklon.

Pridruži  mi se u ovoj posebnoj radionici  u kojoj ćemo se pripremiti za novu 2021-u  godinu koja će biti ispunjena brojnim mogućnostima stvaranja ljubavi, obilja, zdravlja, radosti, sretnih okolnosti i blagostanja.. Vrijeme je da napustiš staru paradigmu i priču nedostatka, preživljavanja i straha i da zakoračiš u svoj puni potencijal postojanja u ljubavi. Vrijeme je da započneš pisati novo poglavlje svog života. 

Kroz ovaj proces sam sprovela preko 1000 polaznika a u njemu ćeš naučiti kako se osnažiti, napuniti energijom bezuvjetne ljubavi te kako da iz svog Božanskog postojanja stvoriš život koji obiluje prosperitetom na svim razinama.

Pripremi dnevnik, očisti svoj prostor, upali divnu svijeću a zajedno ćemo kroz vođene meditacije, harmonizaciju tvog postojanja i posebni ritual proći kroz proces koji ćete podržati na najbolji mogući način.

 Želja mi je podržati te na najbolji mogući način da u sljedeću godinu, koja je početak Novog Doba, uđeš energetski, emocionalno i mentalno osnažena i spremna za NOVO POSTOJANJE koje nas čeka. U tome će nam pomoći  Shamballa po Iloni, sustav  multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem.

 Neka 2021. godina bude ZLATNO DOBA LJUBAVI I OBILJA ZA TEBE
 
Program se sastoji od:
 
✓ Emocionalna, energetska i mentalna priprema za iskorak u 2021-u godinu  
 
✓ Otpuštanje negativnih emocija i iskustava prethodne godine 
 Harmonizacija mentalne i emocionalne energije i transformacija u snagu 
✓ Postavljanje namjere i želje za prosperitetnu godinu
✓ Programiranje i sidrenje cjelokupne godine za obilje i prosperitet na svim nivoima 
✓ Usklađivanje s novim finim frekvencijama kako bi se lakše uskladila sa željenim
✓ MEDITACIJA BLAGOSLOV STARE GODINE

MEDITACIJA POVEŽI SE SA SVOJIM REALIZIRANIM SEBSTVOM - BUDUĆE JA
 
 
Otpusti prošlost, strahove, brige, vezanosti, nesigurnosti,
okolnosti, ljude, uspjeh, neuspjeh, ljutnju, uspjeh Otpusti sve probleme na koje si naišla u ovoj godini.
Otpuštanjem oslobađaš svoju prostor i energiju za novu finu životnu
energiju. Poslat ćemo iscjeljujuću energiju ljubavi 2020-oj godini i svim okolnostima
MEDITACIJA BLAGOSLOV STARE GODINE
 
✓ Kako pravilno postaviti namjeru i želju ua prosperitetnu 2021 godinu
Prepusti se većoj razini ljubavi, mira, balansa, obilja, ljepote,
radosti i blagostanja. Opusti se sa potpunim povjerenjem da Božanska
inteligencija zna najbolji i najljepši put za tebe i prepusti se djelovanju
svoga bića i predivne energije ljubavi. Prepusti se osjećaju radosti, sreće,
mira, ljubavi, razumojevanja, poštivanja, dobrote i milosti. Usidrit ćemo osjećaje, svijest i energije prosperiteta

 

RRR

 

 

 

Kroz programe je prošlo stotine polaznika iz cijele Hrvatske i gotovo svi su rekli da su ovo programi koji liječe Dušu, tijelo, um, emocije.

Korčula, Šibenik, Split, Solin, Zadar, Rijeka, Delnice, Pula, Labin, Poreč, Umag, Pazin, Buje, Zagreb, Varaždin, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Ilok....Samo se neki od gradova s kojima smo se povezali i stvorili moćan krug ljubavi..

 

islustvaaa 

DATUM  I CIJENA RADIONICE

Početak radionice je dana  29.12.2020. od  18-21     sati, utem ZOOM-a.  Po prijavi ćeš dobiti sve podatke i detalje radionice. Kotizacija samo ovaj put iznosi  200 kn po radionici  i plaća se na žiro račun.  OSTVARUJEŠ JEDAN VELIKI POKLON A TO JE CJELOKUPNI ONLINE PROGRAM -AKTIVIRAJ VIBRACIJU LJUBAVI I OBILJA,  a koji sadrži preko 8 sati dubokih video  meditacija s kojim se povetuješ i aktiviraš vibracije obilja i prosperiteta. Njegova vrijednost je 400 kn, a ti ga dobivaš na poklon.

 

PRIJAVA

Radi  ograničenog broja polaznika, maximalan broj je 9,  potrebno je prijaviti se na vrijeme putem linka LINK ZA PRIJAVU  ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš.  Broj polaznika je ograničen na 9 osoba.

VODITELJ RADIONICE

Voditelj radionica je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D (upisivanje vibracija 13 dimenzija)  učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana  osobnim iskustvom, iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene.

Osnivač je SMART EDUCA centra, koji radi i djeluje u Rijeci, a  u kojem pojedincima  omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života"

Danas držim radionice po licenci Louise Hay ali u svom radu koristim i Shamballu po Iloni, sustav multidimenzinalnog iscjeljenja. Moja ljubav prema Svjetlosti Shamballe me je vodila kroz sve završene stupnjeve do Majstorskog kao i Shamballu 13 D, upisivanje kvaliteta 13 dimenzija postojanja. U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem.

 

Jasenka Zubac 17

 Teal and Orange Polaroid Wellness Influencer Instagram Post Set 5

MARINA RADMAN

2

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!

IVANIA ISK

kolaž novi 1

kolaž novi 2

kolaž novi 3

kolaž novi 4

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!