MEDITACIJSKI IZLET 1

 

 

CHIRON GROŽNJAN 09.05.2021. 10-16 H

BUDI OSOBA KOJA SEBI POKLANJA LJUBAV I MIR NA OVOM MAGIČNOM IMANJU

 Jedinstveno putovanje u središte čarobne Istre - imanje Chiron Grožnjan

Ukoliko bi željela da provedeš jedan aktivan  i opuštajući dan, da se makneš od svakodnevnice, da naučiš neke nove alate i meditacije povezivanja sa sobom, da provedeš dan u iskonskoj netaknutoj prirodi, pridruži nam se na ovom jedinstvenom putovanju

Meditacijsko putovanje  Chiron Grožnjan  je jedinstveno unutarnje putovanje za tebe ukoliko si spremna da se povežeš sa prirodom i iskonskim svetim mjestom unutar sebe. 

Ponekad nam je potreban bijeg od svakodnevne užurbanosti i mir kako bi usporili, opustili se i prikupili snagu za tijelo i duh. Čarobna Istra je savršeno mjesto za povezivanje s prirodom, ali i mjesto za radost i inspiraciju. Na imanju Chiron Grožnjan se  kriju različiti mirisi koji prožimaju sva naša osjetila i ispunjavaju nas posve novom energijom.

Svjesno bivanje u  prirodi nam omogućava povezivanje sa svetim mjestom unutar nas, mjestom ljubavi, ljepote, sklada i obilja. Ovo meditacijsko putovanje nas uči kako voljeti sebe, kako ponirati u svoje svetište, te tako povezani  ići kroz život osnaženi, mirni, i ispunjeni zadovoljstvom.

Izlet je organiziran u suradnji sa imanjem Chiron Grožnjan , mjesto gdje se na jedinstven, holistički pristup djeluje na unapređenju kvalitete života svakog pojedinca.


Cjelodnevni izlet obuhvaća:

- Polazak iz Rijeke u 08 i 30 (za one iz Istre nalazimo se u Grožnjanu u 10 sati)


- Odlazak na imanje Chiron

- Piće dobrodošlice i kava


- Radionica i program meditacija u Venerinom parku


- Usklađivanje i prolazak Venerinim labirintom

-Ručak koji je baziran na biodinamičkoj proizvodnji hrane (sve namirnice su iz eko uzgoja)


- Ugodno opušteno druženje


- Povratak u Rijeku (oko 16 sati)

U cijenu nije uračunat prijevoz, nego se dolazi u vlastitom aranžmanu. 

 

TEMA S KOJOM ĆEMO SE BAVITI NA OVOM MEDITACIJSKOM PUTOVANJU

 

Pozivam te da se duboko unutar sebe otvoriš ovim iscjeljujućim frekvencijama prirode i  da se uskladiš sa vibracijom ljubavi, radosti i obilja.

Na ovom putovanju ćemo se posvetiti unutarnjoj mirnoći jer je to jedino utočišće na ovom svijetu. Postoji puno načina povezivanja sa unutarnjim mirom, sada je nužno da to i učinimo. Svjesno ćemo se povezati sa prirodom, njenim ritmom i nježno dopustiti vibracijama šume da unutar nas sidri osjećaje ljubavi, mira, svjesnosti, mudrosti, suosjećanja, ljepote i blagostanja.

Dopustit ćeš si spoznati ljubav, iskusiti ljubav, osjetiti ljubav, doživjeti ljubav, uskladiti se sa svojim srčanim centrom i energijom najuzvišenije ljubavi, mudrosti, ljepote i suosjećanja.

Kada se povežeš sa svojim tijelom, emocijama i svojim srčanim centrom, pronaći ćeš mir i ostati u njemu. Tamo postoji ogroman bazen bezuvjetne ljubavi koji te čeka.  

Pronađi svoj mir i ostani  tamo. Sidri svoju pojedinačnu smirenost i dok to činiš, sidrit ćeš se u cijelu kreaciju. Dok tom miru dosaješ svoj svijet, cijelo postojanje ti se raduje..

Na imanju Chiron imati ćemo priliku povezati se sa Venerinim labirintom, posebnim energetskim mjestom. Venera je simbol ženske energije, ljubavi, ljepote obilja i sklada i pomaže nam u stvaranju ravnoteže i sretnijeg života. U najdubljem značenju Venera nas uči kako voljeti sebe i kako spoznati svoju istinsku vrijednost. Kada smo povezani sa sobom i u dubokom odnosu ljubavi, lakše idemo kroz život svjesni svojih osobnih granica, svojih iskonskih potreba i kreirati život koji će biti ispunjen mirom i zadovoljstvom.

Zašto su ove meditacije posebne? Sve su meditacije vođene sa Shamballa by Ilona, sustavom multidimenzonalnog iscjeljenja koji na lijep, ugodan i moćan način usklađuje i balansira naše postojanje. Shamballa by Ilona MDH obuhvaća opuštanje našeg fizičkog, emocionalnog, mentalnog i ostalih tijela kao i dublje povezivanje sa svojim bićem i sveukupnim postojanjem.

Preduvjeta za ovaj izlet nema (nije potrebno vaše iskustvo meditacije) nego samo želja za otvorenim srcem i ljepšim životom.

Niebieski Plaża Prosty Kolaż Wpis na Facebooku 1

CHIRON GROŽNJAN

Love for All 3

Preduvjeta za ovaj program  nema (nije potrebno vaše iskustvo meditacije) nego samo želja za otvorenim srcem i ljepšim životom.

 KOLIKA JE TVOJA INVESTICIJA?

Kotizacija za program  iznosi 300,00 kn za rane prijave do 09.05.2021.,  a obuhvaća ručak, kavu, piće dobrodošlice, radionicu i vođene meditacije, te boravak na imanju Chiron Grožnjan. U kotizaciju nije uračunat prijevoz, dolazi se u vlastitom aranžmanu.


PRIJAVA

Radi  ograničenog broja polaznika, potrebno je prijaviti se na vrijeme putem LINKA ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš. 

PRIJAVI SE KLIKOM NA OVAJ LINK.DATUM I MJESTO ODRŽAVANJA


CHIRON GROŽNJAN,  09.05.2021., 10-15  sati

Jasenka Zubac 17

 

Voditelj programa je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

 

 

Ukoliko želite pročitati iskustva polaznica koje su tijekom godine dolazile na iste, dijelim sa vama njihove priče:

"Bilo mi je predivno, toliko pozitive na jednom mjestu već dugo nisam osjetila, definitivno ću doći opet" Ivana

"Spoj prirode, predivnih meditacija, predivnih ljudi i moj mir sa sobom, zaista neprocjenjivo iskustvo. Hvala ti Jasenka na tome" Renata

"Predivno vodstvo, predan mir, ljudi, hrana, doživljaj koji želim ponoviti. Već dugo nisam doživjela toliko ljepote na jednom mjestu..Dolazim opet!" Ana

"Ljepota i punoća prirode, meditacija, duha i ljubavi...Sigurno dolazim opet" Jasna

 

KAKO IZGLEDAJU MEDITACIJSKA PUTOVANJA?


 Što te čeka 6

Tips on Caring for Indoor Plants 3Tips on Caring for Indoor Plants 2

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!