VOLJENA SI 8

 

Programiraj 2021. godinu na procvat, ljubav, zdravlje, uspjeh, prosperitet, blagostanje i ljepotu postojanja

Razvij svoju istinsku duhovnu moć, osnaži se kroz 21-u duboku meditaciju.

PROMO CIJENA JE SNIŽENA I IZNOSI SAMO 400 KN ZA CIJELI PROGRAM KOJI TRAJE 15 SATI

 

Unutar svakoga od nas je moćna Božanska prisutnost koja sjaji poput najsjajnijeg dijamanta. Ovaj program je proces obnove, osobne transformacije, rasta, sazrijevanja i širenja. Svaka meditacija je mjesto u kojem možemo pristupiti višim, finijima razinama sveukupnog postojanja. Dok se krećemo kroz unutarnje prostore svjesnosti, ljubavi, obilja i radosti, omogućujemo osobnu alkemiju, napuštanje starog ja i rađanje osnaženog novog Ja. Vaše putovanje kroz svaku meditaciju vas vodi na put otvorenog srca i inicijacije u vođenje života iz našeg osvijetljenog probuđenog sebstva. Sada imaš mogućnost promijeniti svoj život,  bilo da želiš ostvariti skladnije odnose, bolje zdravlje, bolju financijsku situaciju ili jednostavno više poštivati i voljeti sebe.
 
21 dan medItacija te vodi na putovanje na kojem ćeš razviti vezu sa svojim Božanskim postojanjem i Izvorom te tako probuđen/probuđena kreirati život ispunjen ljubavlju, svjesnošću, jedinstvom, mirom, blagostanjem, obiljem i blaženstvom.
21 dan duhovnog putovanja u središte svetog srca. Svaka meditacija te vodi kroz različit iskustvo, doživljaje i osjećaje kako bi naučila kreirati i povezati se sa ljubavlju, blagostanjem, radošću, zdravljem, vitalnošću i harmonijom.
 
Ove meditacije kroz 21 dan uključuju aktivacije, meditacije, energetske i pisane vježbe kako bi doživjeli svoj puni potencijal i vratili se u naše najbolje postojanje, u ljubav.
Opuštanjem u polju ljubavi, promjenom svoje svijesti i mijenjanjem svojih unutarnjih doživljaja i ideja u koje vjerujemo, možemo promijeniti svoj život i kreirati novu realnost te transformirati strah, nemoć, brigu ili svijest nedostatka u radost, ljubav, obilje, lakoću i povezanost sa svime što postoji.
Vrijeme je da vratiš svoju moć.


Svaka meditacija predstavlja inicijaciju i nudi ti prostor u kojem se možeš duboko opustiti, pročistiti iznutra i uskladiti sa frekvencijom ljubavi, zdravlja, vitalnosti, blagostanja i blaženstva. Nakon svake meditacije te čeka i radni materijal aktivacije.

Ove meditacije predstavljaju svojevrsne aktivacije i one će ti pomoći povezati se sa svojim istinskim i realiziranim Sebstvom, podignuti osobnu frekvenciju, usladiti se sa željenim i pomoći ti da manifestiraš život kakav želiš. Stara paradigma podrazumijeva puno koraka, vizualizacija, metoda i koraka kako bi postigla željeno a novi nači postojanja podrazumijeva povezivanje s potencijalom i realiziranim sebstvom, zatim kreiranje iz tog postojanja i djelovanje u materijalnom svijetu. Usklađena sa svojim realiziranim sebstvom i poljem beskrajnih mogućnosti, kreiraš život s više lakoće i ugode.

Neke od meditacija su BLAGOSLOV STARE GODINE, VENERINA ZRAKA OBILJA I BLAŽENSTVA, PREPUSTI SE POLJU LJUBAVI, PRISJETI SE SVOJE BUDUĆNOSTI, POVEŽI SE SA UNUTARNJIM SVETIM MJESTOM, AKTIVIRAJ VIBRACIJU LJUBAVI, ZDRAVLJA I OBILJA, PROBUDI DUBOKU LJUBAV I MIR UNUTAR SEBE, POSADI SJEMENKE NOVE REALNOSTI. POSTAVI MOĆNU NAMJERU ZA OSTVARENJE ŽELJE, OTPUSTI VJEROVANJE DA NE VRIJEDIŠ I DA NE ZASLUŽUJEŠ, OSVIJESTI LIMITIRAJUĆE OBRASCE I PROMIJENI IH...i mnoge druge. Ima ih 21.iskustva 21

 Pozivam te da se duboko unutar sebe otvoriš iscjeljujućim frekvencijama ljubavi i da dopustiš da se unutar tebe sidri osjećaj ljubavi, mira, svjesnosti, mudrosti, suosjećanja, ljepote i blagostanja.

KONCEPT  PROGRAMA

✓ 21 duboka meditacija u trajanju do 30 minuta

✓ 3-satna online  radionica "Naručivanje iz kozmičke kuhinje"

✓ Video lekcije

 Možeš pratiti s bilo kojeg uređaja i poslušati kada god želiš

✓ Radni materijali u PDF formi
 
✓ Meditacije su snimljene te ćeš prijavom imati pristup istima u vrijeme koje tebi odgovara

ŠTO ĆEŠ DOBITI OVIM PROGRAMOM?

✓  Povezati se sa sobom i svojim Bićem

✓ Uskladiti se s frekvencijom ljubavi, zdravlja, radosti mira i obilja

✓  Osloboditi ograničavajuća uvjerenja koja te sabotiraju u ostvarivanju željenog

✓ Osjetiti ćeš da si vrijedna, da zaslužuješ i da si beskrajno moćna i snažna

✓ Naučiti posijati sjemenke nove realnosti povezivanjem s poljem svih mogućnosti

✓ Naučiti živjeti iz finih vibracija mira,  radosti i ljubavi

✓ Povezati se sa svojim već realiziranim sebstvom koje živi ostvarenje naše želje

✓  Prisjetiti se svoje budućnosti 

✓ Opustiti se i prepustiti 

✓Dopustiti moćnoj prisutnosti da ti nosi i donosi najbolje rješenja, okolnolnosti, prilike i mogućnosti

✓ Svaki dan biti u finim, opuštenim vibracijama

 

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom, putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo  tu predivnu energiju ljudi osjećaju kao mentalnu i emocionalnu mirnoću, ljubav, zadovoljstvo, radost, sigurnost i osobnu snagu..

KOLIKA JE TVOJA INVESTICIJA?

Kotizacija za cijeli program je spuštena  i iznosi samo 400,00 kn (umjesto 600,00 kn) za program i 15 sati video materijala.  Kotizacija uključuje pristup programu koji traje 15 sati a obuhvaća meditacije, online radionicu, video lekcije i materijale.  Želim te podržati da napraviš nešto osnažujuće i podržavajuće za sebe.

.

PRIJAVA

Pristup programu se otkupljuje prijavom na email  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Nakon prijave ćeš dobiti sve detalje kao i podatke za uplatu na žiro račun. Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš. 

 

Kroz programe je prošlo stotine polaznika iz cijele Hrvatske i gotovo svi su rekli da su ovo programi koji liječe Dušu, tijelo, um, emocije.

Korčula, Šibenik, Split, Solin, Zadar, Rijeka, Delnice, Pula, Labin, Poreč, Umag, Pazin, Buje, Zagreb, Varaždin, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Ilok....Samo se neki od gradova s kojima smo se povezali i stvorili moćan krug ljubavi..  

iskustva 2 21

VODITELJ PROGRAMA  

Voditelj  je Jasenka Zubac, jedan od 5 trenera osobnih vještina po licenci Louise Hay na području Hrvatske, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

Jasenka Zubac 17

  

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!

ISKUSTVA POLAZNIKA

 

PROCVJETAJ U LJUBAVI

IVANIA ISK

MARINA RADMAN

2

kolaž novi 1

kolaž novi 3

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!