21 DAN KREIRANJA 2021. GODINE 6
 
U MJESECU LJUBAVI DARUJ SI OVAJ VRIJEDAN PROGRAM U KOJEM TE ČEKA PREKO 15 SATI VIDEO MATERIJALA

Vrijeme je da probudiš najsnažniju žensku energiju ljubavi i procvjetaš ljubavi i miru

Kroz ovaj program sam sprovela preko 1000 polaznika a nastao je na temelju Louise Hay učenja, čiji sam trener i mog postojanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja.

 
PROMO KOTIZACIJA IZNOSI 300,00 KN UMJESTO 800 KN

 OVO JE PROGRAM ZA TEBE AKO ŽELIŠ IZGRADITI PODRŽAVAJUĆI ODNOS SA SOBOM  ALI I SA DRUGIMA. Vrijeme je da zavoliš sebe i da povjeruješ da si predivna, da vrijediš, da zaslužuješ i da je moguće da budeš istinski voljena.

  Probudi najsnažniju  kreativnu energiju u sebi koja se izražava kroz stvaranje, rađanje, majčinstvo, njegovanje, ljubav, brižnost, intuiciju, balans, senzualnost, kreativnost, toplinu i sigurnost. Povečaj svoje samopouzdanje, samopoštivanje, zdravlje, vitalnost, emocionalnu stabilnost.. Procvjetaj iznutra i zaljubi se u sebe.

Da li se prepoznaješ u ovome?

Manjak ljubavi i poštivanja prema sebi. Prevelika kritičnost. Nedostatak samopouzdanja i zadovoljstva u životu. Preopterečenost i preplavljenost neugodnim emocijama poput straha, ljutnje, osjećaja da što god da napravimo ili postignemo, nikada nismo dovoljno dobre, pametne, vrijedne, snažne i moćne.  Osjećaj da ne zaslužujemo život ispunjen podrškom i ljubavlju. Potreba da skrivamo našu istinsku žensku prirodu kako bi bila prihvaćene i podržane. Osjećaj da niti jedna materijalna okolnost ne može napuniti prazninu koju osjećamo.

Ovo su samo od nekih simptoma koje žene u suvremenom društvu osjećaju a u želji da budemo iskreno i potpuno prihvaćene i viđene, napustile smo svoje autentično JA i naš predivni ženski aspekt postojanja.

 Život vođen u prisutnosti moćne ženske energije obiluje skladom, podrškom, harmonijom, ljubavlju, prosperitetom i blagostanjem. 

Ovj program  te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa sobom i ispuniš se ženskom energijom  koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

.

                                                                                                              LINK ZA PRIJAVU NA OVAJ PROGRAM.

 

Skincare Expert Series Event Promo

 

 

 PROGRAM TRAJE 20 SATI SE SASTOJI OD:

✔4- satna radionica "PROBUDI BOGINJU U SEBI"

✔ 4 satna radionica "PROCVJETAJ U LJUBAVI"

✔ 25 dubokih meditacija 

✔ PDF radni materijali kao podsjetnik

✓ Preko 20 sati video materijala

✓  Možeš pratiti s bilo kojeg uređaja i poslušati kada god želiš 

✓ Meditacije su snimljene te ćeš prijavom imati pristup istima  godinu dana
 

Kroz ovaj program sam sprovela preko 1000 polaznika a nastao je na temelju Louise Hay učenja, čiji sam trener i mog postojanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja.

ŠTO ĆEŠ KONKRETNO DOBITI SA OVIM PROGRAMOM?

Kako se osjećati bolje sa sobom

Kako probuditi moćnu žensku energiju

Kako praktično u svakom danu voljeti sebe

Kako izraditi zdravo samopuzdanje i samopoštivanje sebe

Kako njegovati i voljeti sebe

Kako razumjeti i prihvatiti sebe

Kako se suočiti sa unutarnjim kritičarem

Kako se osloboditi negativnih emocija

Kako stvarati skladne odnose

Naučiti svakodnevne rituale koji će vam pomoći održavate žensku energiju ljubavi

✔ Inicijaciju u Hram Božice koji je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

✔ Buđenje moćne ženske energije

✔ Povezivanje s darovima i moćima naših pretkinja

✔ Dopuštanje veće količine ljubavi, prihvaćanja, nježnosti i poštivanja sebe

✔ Povezivanje sa svojim Unutarnjim svetištem koje je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

Ova radionica te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa svojom Boginjom koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

Naučit ćeš kako da stvoriš iz svog Božanskog postojanja život koji obiluje prosperitetom na svim razinama, jer ženska energija posjeduje kvalitetu manifestiranja i privlačenja savršenih okolnosti u naš život.

Sva ljubav koju probudiš u sebi, budi ljubav u tvojoj obitelji, u tvojim milim ljudima i široj zajednici..Radujem se...

KOLIKA JE TVOJA INVESTICIJA?

Kotizacija u mjesecu ljubavi iznosi 300,00 kn umjesto 800,00 kn, za prijave do 20.02.2021. 
Kada otkupiš program, možeš ga koristiti godinu dana  i gledati neograničen broj puta.


IVANIA ISK

Teal and Orange Polaroid Wellness Influencer Instagram Post Set 2

MARINA RADMAN

 

JAVODITELJ PROGRAMA

Voditelj seminara je Jasenka Zubac, magistar ekonomije,  trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem.

 Žena, majka, poduzetnica, istraživač ljudskog postojanja i prirode. Potreba da pomogne sebi ali i drugima  je dovela do trenutka kada je svoje stečeno znanje i iskustvo odlučila prenijeti i drugim ljudima kako bi kroz svoj proces promjene živjeli slobodnije i mirnije sa sobom. Sprovodi programe na kojima poučava najučinkovitije svjetski priznate strategije i tehnike ovladavanja emocijama, stresom, zdravljem, odnosima i financijama.

Jasenka Zubac 17

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!
 

 PRVA

 

ISKUSTVA POLAZNIKA

2

 

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!