logotip

 

Studio za edukacije je osnovana  sa vizijom da pojedincima kao i tvrtkama kroz radionice, seminare i treninge omogući unapređenje kvalitete osobnog i poslovnog života.

Misija  edukacija je potaknuti polaznike u stjecanju novih znanja i alata kako bi unaprijedili svoje emocionalno, mentalno i duhovno zdravlje kroz osvještavanje unutarnjih potencijala.

Svrha svake edukacije je da pojedinac nauči na koji način ovladati sobom sobom i svojim životom sa konkretnim pomacima nakon.

 

 

img 003

Jasenka Zubac

Ja sam žena, majka, poduzetnica, istraživač ljudskog postojanja i prirode. Potreba da pomognem sebi ali i drugima me je dovela do trenutka kada sam svoje stečeno znanje i iskustvo odlučila prenijeti i drugim ljudima kako bi kroz svoj proces promjene živjeli slobodnije i mirnije sa sobom.
Razvila sam jedinstveni koncept edukacija koje potiču polaznike da osvijeste i probude svoje unutarnje resurse sa kojima mogu transformirati gotovo sva područja života. Sprovodim programe na kojima poučavam najučinkovitije svjetski priznate strategije i tehnike ovladavanja emocijama, stresom, zdravljem, odnosima i financijama.

Po struci sam magistar ekonomije a posjedujem 18 godina radnog iskustva u velikim korporacijama u kojima sam stekla bogato iskustvo u radu sa ljudima te na poslovima upravljanja procesima šteta, upravljanja odnosima sa klijentima, unapređenje prodaje i organizacije poslovanja.
Jedna sam od 5 ljudi u cijeloj Hrvatskoj koja ima licencu sprovoditi programe Lousie Hay, najpoznatije svjetske stručnjakinje na području osobnog i poslovnog napretka, izravno licencirana od strane Hay House sa sjedištem u Americi.
Brojne edukacije su me dovele i do Shamballa sustava po Iloni, sustava multidimenzionalnog iscjeljenja, koji na jednostavan i lak način omogućava ljudima da postignu unutarnji mir i balans.
Kao trener osobnog i poslovnog razvoja, svoja dugo stjecanja znanja i osobno iskustvo sam objedinila u posebno dizajnirane programe kroz koje je prošlo tisuće zadovoljnih polaznika.
Ono najvažnije što edukacije nose su konkretni pomaci koje polaznici ostvaruju nakon istih i mnoštvo alata koje mogu koristiti u svakodnevnom životu.
Svoj osobni i profesionalni potencijal i dalje unapređujem kroz pohađanje brojnih edukacija.