VIKEND ZA ŽENE 6

TRANSFORMACIJSKI VIKEND ZA ŽENE 
„ U LJUBAVI SA SOBOM“

PONTE PORTON, GROŽNJAN, 18.-20.06.2021.

POSLJEDNJE SLOBODNO MJESTO

 

Čini mi se da sam cijeli život bila u potrazi za utočištem, tražila sam ga u roditeljima, ljudima, putovanjima i svetim mjestima, dok nisam shvatila da ga moram naći unutar sebe, u svom srcu.
Utočište je naše srce, onaj lijepi prostor ljubavi i mira koji postoji u nama. Utočište je kada posegneš za vlastitom ljekovitom ljubavlju i udobno se smjestiš unutar sebe.
Tada znaš da sve izazove možeš nositi mirno jer si pronašla svoje utočište, svoj dom. Taj dom si ti..
 
..
Vikendi su se do sad uvijek odvijali u obiteljskim motelima, u prelijepim, toplim i ugodnim kućama gdje smo uvijek bili ugošćeni na najljepši mogući način, od smještaja, soba do vrhunske hrane.
Tako je i ovaj put u ovom čarobnom pansionu koji vodi predivna žena. Pansion će biti rezerviran samo za nas a radit ćemo kao i uvijek u ograničenoj grupi kako bi svatko dobio prostor da se opusti i umiri..
Cijeli program će nas polako voditi u unutarnje utočišće, mjesto ljubavi i dubokog mira koji nam je u ovom trenutku svima potreban. Tako osnaženi moći ćemo krenuti dalje u naše živote s osjećajem vjere, radosti, ljubavi i osobne snage.

Ukoliko bi željela da provedeš jedan aktivan  i opuštajući dan, da se makneš od svakodnevnice, da naučiš neke nove alate i meditacije povezivanja sa sobom, da provedeš dan u iskonskoj netaknutoj prirodi, pridruži nam se na ovom jedinstvenom putovanju

Ovaj retreat   je jedinstveno unutarnje putovanje za tebe ukoliko si spremna da se povežeš sa prirodom i iskonskim svetim mjestom unutar sebe. 

Ponekad nam je potreban bijeg od svakodnevne užurbanosti i mir kako bi usporili, opustili se i prikupili snagu za tijelo i duh. Čarobna Istra je savršeno mjesto za povezivanje s prirodom, ali i mjesto za radost i inspiraciju. Na imanju  Ponte Porton  se  kriju različiti mirisi koji prožimaju sva naša osjetila i ispunjavaju nas posve novom energijom.

Svjesno bivanje na ovakvom vikendu  nam omogućava povezivanje sa svetim mjestom unutar nas, mjestom ljubavi, ljepote, sklada i obilja. Ovo meditacijsko putovanje nas uči kako voljeti sebe, kako ponirati u svoje svetište, te tako povezani  ići kroz život osnaženi, mirni, i ispunjeni zadovoljstvom.

Vikend  koji je posebno dizajniran za žene koje su u potrazi za dubljim smislom postojanja.Većina nas u suvremenom načinu življenja živi užurbano balansirajući između brojnih obaveza: posao, obitelj, prijatelji ili neke odgovornosti. Naša pozornost je većinu vremena usmjerena na vanjska događanja a da pritom zaboravljamo ono što se dešava u našoj nutrini. Odgajani smo na način da nam se kao odraslim osobama teško povezati sa onim iskonskim unutarnjim znanjem, sa srži našeg bića i postojanja. Vjerujem da je došlo vrijeme da iznova naučimo kako stupiti u kontakt sa našim unutarnjim svetištem te tako obnovljeni, podržani i osnaženi živimo život koji je prožet ljubavlju, lakoćom i osobnom snagom.

Pozivam te da se duboko unutar sebe otvoriš ovim iscjeljujućim frekvencijama ljubavi i  da se uskladiš sa vibracijom ljubavi, radosti i obilja.

Uskladi se sa pravom na ljubav, obilje, ljepotu, sjaj i blaženstvo. Ovaj vikend će u tebi podržatu dublje razumijevanje naše prave prirode i osjećaja da su ljubav, mir, radost,  prosperitet i blagostanje naše prirodno stanje.  I kada se spojimo sa svojim postojanjem, ono hrani naš sustav i sva naša iskustva i preplavljuje ih ljubavlju i blagostanjem. Kako se budemo usklađivali sa frekvencijom ljubavi, ona će u nama mijenjati svijest nedostatka i preživljavanja u svijest ljubavi, zadovoljstva, ljepote, radosti, obilja i cjelovitosti. Tako osnažena moći ćeš s lakoćom stvarati i kreirati obilje u svom životu.

Ljubav  je ljepota, beskrajna ljepota prirode kracije i tvoja osobna moć da iz svog osvijetljenog srca stvaraš najljepša iskustva u svom životu.

 

VIKEND ZA ŽENE 2

 

Tijekom ova dva snažna i transformacijska dana, naučit ćeš brojne alate i  metode s kojima možeš kreirati ne samo podržavajuće programe unutar tebe, nego i načine kako da sama otkriješ koje su to prepreke koje te priječe da se otvoriš većoj razini obilja na svim razinama svog života. Dobit ćeš priliku spoznati drugačiju perspektivu i dublje razumijevanje prirode obilja i njegove energetske osnove a kako bi mogla iskoračiti u novo postojanje, s lakoćom i osobnom slobodom.

 

NA VIKENDU I PROGRAMU DOBIVAŠ:

✔Buđenje svoje predivne ženske energije

✔ Povezivanje sa unutarnjom mudrošću i intuicijom 

✔   Povezivanje sa svojim Unutarnjim svetištem koje je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

✔Mijenjanje slike o sebi na podržavajući način u finoj energiji ljubavi

✔ Balans muške i ženske energije u nama

✔ Naučiti kako voljeti i poštivati sebe

✔ Podignuti svoje samopouzdanje

Ono što je važno da napomenem da je privatnost kao i diskrecija apsolutno zajamčena tako da u ovom moćnom ženskom krugu imate priliku dozvoliti sebi biti ono što istinski jeste i poraditi na svim emocijama koje se u tom trenutku probude u vama. Isto tako na radionici zadržavate slobodu da sva iskustva zadržite za sebe, bez ikakve obveze dijeljenja iskustva sa drugim ženama. Prije samog vikenda ćete dobiti na mail upute što je potrebno donijeti sa sobom.
Imate jedinstvenu priliku za jedan bogat i sadržajan rad na sebi, dok ćete se istovremeno odvojiti od svakodnevnice i priuštiti sebi vrijedan poklon za tijelo, um, dušu i emocije.

Svaki polaznik na kraju vikenda dobiva diplomu o završenom transformacijskim vikendu kao i kompletne mate-rijale koji će vam omogućiti daljnji samostalni put samospoznaje i iscjeljenja.

 

ŠTO DOBIVAŠ OVIM VIKENDOM?

 

Na ovom trodnevnom vikendu dobit ćeš priliku da se umiriš unutar sebe, da otpustiš sav strah, stres, ljutnju, brigu ili nemoć te da se prepustiš moćnoj ljubavi u kojoj ćeš osjetiti milinu, zadovoljstvo, radost..


Broj mjesta je ograničen radi individualnog rada sa svakim u grupi te vas ljubazno molim da na vrijeme rezervirate svoje mjesto a ukoliko vas zanimaju dodatne informacije možete me kontaktirati na mobitel 091 506 0955, rado ću vam dogovoriti na sva vaša pitanja. Broj sudionika je ograničen na 12 polaznika radi rada u manjim intimnim grupama.

 

RASPORED VIKENDA:

Vikend započinje 18.06.2021.. u 17 sati kada je predviđen dolazak u Ponte Porton, do 20.06.2021.. do 17 sati. Dolazak 18.06.2021. u Ponte Porton i okupljanje na ukusnoj večeri nakon koje slijedi dvosatna radionica. 19. i 20.06.2021.  su ispunjeni dvodnevnim programom, kao i doručkom ručkom i večerom. 20.06.2021. je zadnji dan vikenda i traje do 18 sati kada odlazimo kući.

 

 

ZASLUŽUJEŠ NAJBOLJE

Zbog magične ljepote Istre i Grožnjana, obitelj koja vodi pansion Porte Porton s puno ljubavi se već godinama brine o svojim gostima, kroz kvalitetan autohtoni smještaj, gastronomske delicije ovog kraja, kvalitetna vina i ljubazno osoblje.

Obiteljski pansion  Ponte Porton smješten je u bajkovitom ambijentu između Grožnjana i rijeke Mirne, a svojim gostima nudi optimalnu kombinaciju mirnog i aktivnog odmora. Ponte Porton pored atraktivne lokalne gastro ponude svojim gostima nudi priliku da posjete i upoznaju svog omiljenog istarskog vinara, mogućnost otkrivanja ljepota unutrašnjosti Istre atraktivnim biciklističkih ili trekking stazama kao i posjet brojnim bajkovitim mjestima i srednjevjekovnim gradićima Istre. .

Prekrasna energija Ponte Porona, Grožnjana i Istre pozitivno utječe na ljude te u njima budi osjećaj opuštenosti, mira, vitalnosti i spokoja. Ovdje ćeš doživjeti ljepote magične Istre u prelijepom obiteljskom pansionu.U sklopu vile nalazi se autohtoni dnevni boravak i restoran u kojem se spremaju najfinija jela.

Program ćemo održavati u sklopu vile u predivnom dnevnom boravku sa kaminom u kojem ćemo svoriti prelijepi prostor mira i ljubavi.

Vila posjeduje ukupno 7 dvokreventih soba uređenih u tradiocionalnom istarskom stilu.

 

pont

 

 

 

Relaxing Songs 1

 

Voditelj vikenda  je Jasenka Zubac.

 

Voditelj vikenda  je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem. 

Jasenka Zubac 17

 

 U CIJENU JE URAČUNATO:


– Intenzivni trodnevni program  (sama vrijednost radionice je 1.500,00 kn)


– Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi dva noćenja i punog pansiona

- Petak večera, subota i nedjelja puni pansion (buffet doručak, ručak - glavni obrok, 2 slijeda, desert, salata, 1 piće ( vino, mineralna ili  sok, buffet večera i piće)

- Boravišna taksa

INVESTICIJA ZA OVAJ PROGRAM JE:

PROMO Ponuda za smještaj u dvokrevetnoj sobi iznosi 2.000, 00 kn po osobi.  Nakon tog datuma, ponuda za vikend iznosi 2.200,00 kn.

Cijena paketa za samostalni  smještaj u dvokrevetnoj  sobi iznosi 2.600,00 kn.

KOTIZACIJA uključuje dva noćenja, smještaj u dvokrevetnim sobama, puni pansion  kao i trodnevni program (čija je vrijednost 1.500,00 kn)

Mjesto se rezervira uplatom avansa 30% od cijene ponude. Mogućnost plaćanja na dvije rate ili prva rata uplata na žiro račun a druga rata karticom.

Ukoliko želiš proći samo program bez noćenja, u tom slučaju je cijena 1.000,00 kn a obuhvaća dvodnevni program kao i obroke u pansionu.

PRIJAVA

Prijava se vrši putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   (Ime, prezime i kontakt broj) nakon kojeg ćete dobiti ponudu. Mjesto osiguravate uplatom avansa u iznosu od 30% cijene vikenda.

PRIJAVA PUTEM KONTAKT FORME SE VRŠI KLIKOM NA OVAJ LINK.


Broj mjesta je ograničen radi individualnog rada sa svakim u grupi te vas ljubazno molim da na vrijeme rezervirate svoje mjesto a ukoliko vas zanimaju dodatne informacije možete me kontaktirati na mobitel 091 506 0955, rado ću vam dogovoriti na sva vaša pitanja.

 

KAKO IZGLEDAJU VIKENDI?

 

stay as you are

 

ISKUSTVO POLAZNICA PRETHODNIH VIKENDA:

 

"Bilo mi je predivno, toliko pozitive na jednom mjestu već dugo nisam osjetila, definitivno ću doći opet. Vježbe, meditacije su čarobne...Ma sve je bilo čudeno od hrane, smještaja do divnog grupnog rada.." Ivana

"Spoj prirode, predivnih meditacija, predivnih ljudi i moj mir sa sobom, zaista neprocjenjivo iskustvo. Opet ću doći jer je ovo prilika da u dva dana budeš u miru sa sobom, da se povežeš sa energijom drugih žena i osjetiš koliko smo sve predivne.." Renata

"Predivno vodstvo, predan mir, ljudi, hrana, doživljaj koji želim ponoviti. Već dugo nisam doživjela toliko ljepote na jednom mjestu..Dolazim opet!" Ana

"Ljepota i punoća prirode, meditacija, duha i ljubavi...Pjevne meditacije su me razgalile i ispunile sa toliko miline, ljubavi i radosti. Kući sam se vratila preporođena i oslobođena prošlosti i svog nemira s kojim sam dugo živjela. Nježno, brižno, divno.." Jasna

"Ovo je bio drugi vikend sa tobom, kući sam se vratila preplavljena ogromnom količinom ljubavi, zajedništva, mira i svjetlosti. Žene sa kojima sam prošla ovo putovanje su me oduševile.. Jako mi se sviđa tvoj rad u manjim grupama gdje je svatko od nas dobio priliku da pita mnoga pitanja ili da osjeća sigurnost u tako mirnom okruženju..Hvala Ti Jasenka!!!"

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!