SRETNA ŽENA 27

 

02.07.2021., 09.07.2021, 1.607.2021., 23.07.2021. 19,30 -21,30  h  PROMO CIJENA

 DARUJ SI OVAJ VRIJEDAN PROGRAM POVRATKA SEBI

VRIJEME JE DA AKTIVIRAŠ SNAGU LJUBAVI

Vrijeme je da probudiš najsnažniju žensku energiju ljubavi i procvjetaš u svom životu poput Boginje

 

 

Postoji samo jedna stvar koja liječi svaki problem, a to je ljubav prema sebi. Ljubav je najveća iscjeliteljska moć koju poznajem. Ljubav može izliječiti najdublje i najbolnije uspomene jer ljubav donosi svjetlo razumijevanja u najmračnije kuteve naših srca i umova. Louise Hay

Kroz ovaj program sam sprovela preko 1000 polaznika a nastao je na temelju Louise Hay učenja, čiji sam trener i mog postojanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja.

 OVO JE PROGRAM ZA TEBE AKO ŽELIŠ IZGRADITI PODRŽAVAJUĆI ODNOS SA SOBOM  ALI I SA DRUGIMA. Vrijeme je da zavoliš sebe i da povjeruješ da si predivna, da vrijediš, da zaslužuješ i da je moguće da budeš istinski voljena..

Da li se prepoznaješ u ovome?

Manjak ljubavi i poštivanja prema sebi. Prevelika kritičnost. Nedostatak samopouzdanja i zadovoljstva u životu. Preopterečenost i preplavljenost neugodnim emocijama poput straha, ljutnje, osjećaja da što god da napravimo ili postignemo, nikada nismo dovoljno dobre, pametne, vrijedne, snažne i moćne.  Osjećaj da ne zaslužujemo život ispunjen podrškom i ljubavlju. Potreba da skrivamo našu istinsku žensku prirodu kako bi bila prihvaćene i podržane. Osjećaj da niti jedna materijalna okolnost ne može napuniti prazninu koju osjećamo.

Ovo su samo od nekih simptoma koje žene u suvremenom društvu osjećaju a u želji da budemo iskreno i potpuno prihvaćene i viđene, napustile smo svoje autentično JA i naš predivni ženski aspekt postojanja.

 Život vođen u prisutnosti moćne ženske energije obiluje skladom, podrškom, harmonijom, ljubavlju, prosperitetom i blagostanjem. 

Ovj program  te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa sobom i ispuniš se ženskom energijom  koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

Program je nastao na osnovu mog iskustva kao Louise Hay trenera i Shamballe po Iloni, sustava multidimenzionalnog iscjeljenja.

PROGRAM SE SASTOJI OD 4 MODULA:
1. TJEDAN 02.07.2021.- MODUL "POSJEDUJEM OSOBNU MOĆ "- Došlo je vrijeme da odbacimo vanjske autoritete, očekivanje da nas netko spasi i preuredi naš život i vrijeme u kojem svatko od nas treba vratiti svoju osobnu moć. Svatko od nas posjeduje osobnu moć da promijeni svoj život i preokrene ga u podržavajućem pravcu u kojem možemo iskusiti ljubav, mir, blagostanje, sklad i ljepotu bivanja sa sobom. U ovom modulu vraćamo se u svoju neograničenu snagu i moć te iz takvog sigurnog temelja počinjemo graditi svoj život utemeljen na sigurnosti i povjerenju u sebe.
2. TJEDAN 09.07.2021.- MODUL "VJERUJEM SEBI" - Ljudi koji vjeruju sebi, vjeruju i drugima i kroz život idu s osjećajem povjerenja i da su uvijek podržani i zaštićeni. Odrastajući u nesavršenim obiteljima  većina nas nema dobar osjećaj o sebi, nema dobru sliku o svojim mogućnostima i nema ono bazno povjerenje u sebe da se može osloniti na sebe (te stoga uvijek tražimo oslonac u roditeljima, partnerima, djeci ili drugim vanjskim okolnostima). Na ovom modulu ćemo naučiti kako  promijeniti sliku o sebi  te kako unutar sebe izgraditi duboko povjerenje. Kada postigneto taj osjećaj zaštićenosti i sigurnosti u sebi, svijet nije više strašno mjesto i imamo hrabrosti zakoračiti u naše najbolje postojanje. 
3. TJEDAN 16.07.2021.- MODUL "VRIJEDIM I ZASLUŽUJEM" - Nedovoljan osjećaj vlastite vrijednosti utječe na sva područja života, na odnose, zdravlje, posao ili novac. Koliko puta smo željeli neku divnu promjenu u životu, novi skladni odnos ili posao u kojem ćemo biti cijenjene, ali nikako nismo ostvarili tu želju zato jer u nama postoji onaj mali glas koji kaže da nismo dovoljno lijepe, pametne, obrazovane, jednostavno da ne vrijedimo. Na ovom modulu ćemo podignuti osjećaj vlastitog samopouzdanja i samopoštivanja kako bi duboko unutar sebe osjetile da vrijedimo i zaslužujemo živjeti život prožet skladom, mirom i radošću (u svim dijelovima).
 
4. TJEDAN 23.07.2021. - MODUL "U LJUBAVI SA SOBOM" Bez ljubavi za sebe ništa što u životu ostvarimo nema preveliko značenje. Ljubav je esencija života, a ljubav za sebe je nježnost, brižnost, dobrota sa sobom, razumijevanje i prihvaćanje sebe i ono najvažnije, slavljenje onoga što jesmo. A svi smo u svojoj suštini predivni i beskrajno vrijedni ljubavi.

 PROGRAM TRAJE 20 SATI SE SASTOJI OD:

✔4 susreta po dva sata

✔ radna bilježnica

✔ vođeni koraci za stvaranja samopoštivanja i samopouzdanja

✓ Preko 30 sati video materijala koje dobijaš na poklon na korištenje

BONUS

Prijavom na ovaj program na POKLON dobivaš online program "ČAROLIJA LJUBAVI" koji se sastoji od 50 najljepših meditacija koje smo vodili proteklih godinu dana. 

 

 

ŠTO ĆEŠ KONKRETNO DOBITI SA OVIM PROGRAMOM?

Kako se osjećati bolje sa sobom

Kako probuditi moćnu žensku energiju

Kako praktično u svakom danu voljeti sebe

Kako izraditi zdravo samopuzdanje i samopoštivanje sebe

Kako njegovati i voljeti sebe

Kako razumjeti i prihvatiti sebe

Kako se suočiti sa unutarnjim kritičarem

Kako se osloboditi negativnih emocija

Kako stvarati skladne odnose

Naučiti svakodnevne rituale koji će vam pomoći održavate žensku energiju ljubavi

✔ Inicijaciju u Hram Božice koji je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

✔ Buđenje moćne ženske energije

✔ Dopuštanje veće količine ljubavi, prihvaćanja, nježnosti i poštivanja sebe

✔ Povezivanje sa svojim Unutarnjim svetištem koje je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

 

OVO JE RADIONICA ZA TEBE AKO ŽELIŠ POSTIĆI EMOCIONALNI, MENTALNI I DUHOVNI BALANS  

 Program  počinje  je dana  02.07.2021. - 23.07.2021., 4 petka zaredom od 18:30 do 21:30,  u Rijeci u Smaretduca centru u Jedrarskoj 5. Po prijavi ćeš dobiti sve podatke i detalje radionice. PROMO Kotizacija za rane prijave iznosi 100,00 kn po dolasku, ili 350,00 kn ako plaćaš u cijelosti. 

  Puna vrijednost .cijelog programa i radionice koju dobivaš na poklon je 1.000,00 kn. 

 

 

Skincare Expert Series Event Promo 4

 

 

 

 

Kroz programe je prošlo stotine polaznika iz cijele Hrvatske i gotovo svi su rekli da su ovo programi koji liječe Dušu, tijelo, um, emocije.

Korčula, Šibenik, Split, Solin, Zadar, Rijeka, Delnice, Pula, Labin, Poreč, Umag, Pazin, Buje, Zagreb, Varaždin, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Ilok....Samo se neki od gradova s kojima smo se povezali i stvorili moćan krug ljubavi..  

 iskustvaaaa

 DATUM  I CIJENA RADIONICE

 

 Program  počinje  je dana  03.07.2021. - 24.07.2021. u Rijeci u Smaretduca centru u Jedrarskoj 5. Po prijavi ćeš dobiti sve podatke i detalje radionice. PROMO Kotizacija za rane prijave iznosi 100,00 kn po dolasku, ili 350,00 kn ako plaćaš u cijelosti. Radim u malim grupama do 10 osoba, kako bi svatko bio viđen, podržan i emocionalno osnažen.

  Puna vrijednost .cijelog programa i radionice koju dobivaš na poklon je 1.000,00 kn. 

 

PRIJAVA

Radi  ograničenog broja polaznika, maksimalan broj je 10 osoba,  potrebno je prijaviti se na vrijeme putem linka LINK ZA PRIJAVU  ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš.  

 3 Photo Collage Your Story

VODITELJ RADIONICE

 

 

Voditelj  je Jasenka Zubacjedan od 5 trenera osobnih vještina po licenci Louise Hay na području Hrvatske, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Duhovna akademija za žene" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

  

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem.

Shamballa je sloboda, mir i ljubav. Putovanje i povratak  u naše najbolje postojanje i slobodu u ljubavi, sada i ovdje. Moćan, sveobuhvatan alat koji se razvija usporedo s razvojem nas kao inividua i Zemlje koja već sada funkcionira u 4. i 5. dimenziji.

Osnivač sam Smarteduca centra koji radi i djeluje u Rijeci i škole osobnog razvoja DUHOVNA AKADEMIJA ZA ŽENE. 

 Jasenka Zubac 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠTO KAŽU POLAZNICE PROGRAMA?

IVANIA ISK

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!