21 DAN KREIRANJA 2021. GODINE 7

 

01.03.21.-21.03.21.

U MJESECU ŽENE DARUJ SI OVAJ VRIJEDAN PROGRAM U KOJEM TE ČEKA PREKO 15 SATI VIDEO MATERIJALA

VRIJEME JE DA AKTIVIRAŠ SNAGU ŽENSKE ENERGIJE

Vrijeme je da probudiš najsnažniju žensku energiju ljubavi i procvjetaš u svom životu poput Bogi

 

Kroz ovaj program sam sprovela preko 1000 polaznika a nastao je na temelju Louise Hay učenja, čiji sam trener i mog postojanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja.

 

 OVO JE PROGRAM ZA TEBE AKO ŽELIŠ IZGRADITI PODRŽAVAJUĆI ODNOS SA SOBOM  ALI I SA DRUGIMA. Vrijeme je da zavoliš sebe i da povjeruješ da si predivna, da vrijediš, da zaslužuješ i da je moguće da budeš istinski voljena.

  Probudi najsnažniju  kreativnu energiju u sebi koja se izražava kroz stvaranje, rađanje, majčinstvo, njegovanje, ljubav, brižnost, intuiciju, balans, senzualnost, kreativnost, toplinu i sigurnost. Povečaj svoje samopouzdanje, samopoštivanje, zdravlje, vitalnost, emocionalnu stabilnost.. Procvjetaj iznutra i zaljubi se u sebe.

Da li se prepoznaješ u ovome?

Manjak ljubavi i poštivanja prema sebi. Prevelika kritičnost. Nedostatak samopouzdanja i zadovoljstva u životu. Preopterečenost i preplavljenost neugodnim emocijama poput straha, ljutnje, osjećaja da što god da napravimo ili postignemo, nikada nismo dovoljno dobre, pametne, vrijedne, snažne i moćne.  Osjećaj da ne zaslužujemo život ispunjen podrškom i ljubavlju. Potreba da skrivamo našu istinsku žensku prirodu kako bi bila prihvaćene i podržane. Osjećaj da niti jedna materijalna okolnost ne može napuniti prazninu koju osjećamo.

Ovo su samo od nekih simptoma koje žene u suvremenom društvu osjećaju a u želji da budemo iskreno i potpuno prihvaćene i viđene, napustile smo svoje autentično JA i naš predivni ženski aspekt postojanja.

 Život vođen u prisutnosti moćne ženske energije obiluje skladom, podrškom, harmonijom, ljubavlju, prosperitetom i blagostanjem. 

Ovj program  te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa sobom i ispuniš se ženskom energijom  koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

.

 

Program je nastao na osnovu mog iskustva kao Louise Hay trenera i Shamballe po Iloni, sustava multidimenzionalnog iscjeljenja.

 

 PROGRAM TRAJE 20 SATI SE SASTOJI OD:

Svaki dan te u grupi čeka nova meditacija koju možeš slušati kad želiš

✔ Svaki ponedjeljak te čeka video lekcija

✔ 8 satnI program  "PROBUDI BOGINJU U SEBII"

✔ 21 duboka  meditacija 

✔ PDF radni materijali kao podsjetnik

✓ Preko 20 sati video materijala

✓  Možeš pratiti s bilo kojeg uređaja i poslušati kada god želiš 

✓ Cijeli program ti je dostupan do kraja travnja

BONUS

Prijavom na ovaj program na POKLON dobivaš 8-satne  online program   "PROBUDI BOGINJU U SEBI" kao i pripadajuće materijale. Vrijednost programa  je 500,00 kn, i dobivaš ge u cijelosti na poklon, na korištenje 

 

 

ŠTO ĆEŠ KONKRETNO DOBITI SA OVIM PROGRAMOM?

Kako se osjećati bolje sa sobom

Kako probuditi moćnu žensku energiju

Kako praktično u svakom danu voljeti sebe

Kako izraditi zdravo samopuzdanje i samopoštivanje sebe

Kako njegovati i voljeti sebe

Kako razumjeti i prihvatiti sebe

Kako se suočiti sa unutarnjim kritičarem

Kako se osloboditi negativnih emocija

Kako stvarati skladne odnose

Naučiti svakodnevne rituale koji će vam pomoći održavate žensku energiju ljubavi

✔ Inicijaciju u Hram Božice koji je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

✔ Buđenje moćne ženske energije

✔ Povezivanje s darovima i moćima naših pretkinja

✔ Dopuštanje veće količine ljubavi, prihvaćanja, nježnosti i poštivanja sebe

✔ Povezivanje sa svojim Unutarnjim svetištem koje je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

 

OVO JE RADIONICA ZA TEBE AKO ŽELIŠ POSTIĆI EMOCIONALNI, MENTALNI I DUHOVNI BALANS.

 

Pozivam te da se duboko unutar sebe otvoriš iscjeljujućim frekvencijama ljubavi i da dopustiš da se unutar tebe sidri osjećaj ljubavi, mira, svjesnosti, mudrosti, suosjećanja, ljepote i blagostanja.

Neke od meditacija su MEDITACIJA SUOSJEĆANJA, MEDITACIJA LJUBAVI ZA SEBE, MEDITACIJA OTPUSTI OSJEĆAJ DA NE VRIJEDIŠ I DA NE ZASLUŽUJEŠ, MEDITACIJA OPRAŠTANJA, MEDITACIJA ODBACI UNUTARNJEG KRITIČARA, MEDITACIJA PREPUSTI SE POLJU LJUBAVI, MEDITACIJA HRAM BOGINJE, MEDITACIJA PROBUDI ŽENSKU ENERGIJU...

 NATA ISKUSTVO

 

 

 

Kroz programe je prošlo stotine polaznika iz cijele Hrvatske i gotovo svi su rekli da su ovo programi koji liječe Dušu, tijelo, um, emocije.

Korčula, Šibenik, Split, Solin, Zadar, Rijeka, Delnice, Pula, Labin, Poreč, Umag, Pazin, Buje, Zagreb, Varaždin, Virovitica, Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Ilok....Samo se neki od gradova s kojima smo se povezali i stvorili moćan krug ljubavi..  

 iskustva 2 21

iskustva 21

 DATUM  I CIJENA RADIONICE

 

Meditacije  se odvijaju online - početak je dana  01.03.2021.   do 21.03.2021.  Po prijavi ćeš dobiti sve podatke i detalje radionice. Kotizacija samo ovaj put iznosi 250,00 kn i plaća se na žiro račun.   Puna vrijednost cijelog programa i radionice koju dobivaš na poklon je 800,00 kn.

 

PRIJAVA

Radi  ograničenog broja polaznika, potrebno je prijaviti se na vrijeme putem linka LINK ZA PRIJAVU  ili na mobitel 091 506 0955 (Ime i prezime sudionika). Ukoliko imaš dodatna pitanja, molim te da me kontaktiraš.  

 

VODITELJ RADIONICE

 

 

Voditelj  je Jasenka Zubacjedan od 5 trenera osobnih vještina po licenci Louise Hay na području Hrvatske, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana osobnim iskustvom, sedamnaestogodišnjim iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu unutarnju moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je i škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života" koja je jedinstvena na ovim područjima a polaznicima pruža jedinstvena znanja i vještine.

 Žena, majka, poduzetnica, istraživač ljudskog postojanja i prirode. Potreba da pomogne sebi ali i drugima  je dovela do trenutka kada je svoje stečeno znanje i iskustvo odlučila prenijeti i drugim ljudima kako bi kroz svoj proces promjene živjeli slobodnije i mirnije sa sobom. Sprovodi programe na kojima poučava najučinkovitije svjetski priznate strategije i tehnike ovladavanja emocijama, stresom, zdravljem, odnosima i financijama. 

U svom radu se koristim Shamballom po Iloni, sustavom multidimenzionalnog iscjeljenja koji putem energije bezuvjetne ljubavi, kolektivne svijesti Uzašlih Majstora i naše Ja Jesam Prisutnosti, našeg sveznajućeg postojanja u svim dimenzijama, iscjeljuje naše fizičko, emocionalno, mentalno i ostala tijela. Shamballa po Iloni je sustav osobne slobode i ljubavi i sa svakom osobom,  putem njene moćne Ja Jesam Prisutnosti, radi optimalno dovodeći osobu u harmoniju. mir, slobodu i ljubav. Shamballa po Iloni iscjeljuje naše zaostale emocije, programe po kojima nesvjesno funkcioniramo kao i sva životna područja. Osobu osnažuje povezuje sa njenim Bićem.

Shamballa je sloboda, mir i ljubav. Putovanje i povratak  u naše najbolje postojanje i slobodu u ljubavi, sada i ovdje. Moćan, sveobuhvatan alat koji se razvija usporedo s razvojem nas kao inividua i Zemlje koja već sada funkcionira u 4. i 5. dimenziji.

Osnivač sam Smarteduca centra koji radi i djeluje u Rijeci i škole osobnog razvoja Postani Majstor svog života. 

 Jasenka Zubac 17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠTO KAŽU POLAZNICE PROGRAMA?

IVANIA ISK

2

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!