SRETNA ŽENA 6               

U MJESECU ŽENE DARUJ SI OVAJ VRIJEDAN PROGRAM 

VRIJEME JE DA AKTIVIRAŠ SNAGU ŽENSKE ENERGIJE

Vrijeme je da probudiš najsnažniju žensku energiju ljubavi i procvjetaš u svom životu poput Boginje

 
 

Kroz ovaj program sam sprovela preko 1000 polaznika a nastao je na temelju Louise Hay učenja, čiji sam trener i mog postojanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja.

 
 

 OVO JE PROGRAM ZA TEBE AKO ŽELIŠ IZGRADITI PODRŽAVAJUĆI ODNOS SA SOBOM  ALI I SA DRUGIMA. Vrijeme je da zavoliš sebe i da povjeruješ da si predivna, da vrijediš, da zaslužuješ i da je moguće da budeš istinski voljena.

  Probudi najsnažniju  kreativnu energiju u sebi koja se izražava kroz stvaranje, rađanje, majčinstvo, njegovanje, ljubav, brižnost, intuiciju, balans, senzualnost, kreativnost, toplinu i sigurnost. Povečaj svoje samopouzdanje, samopoštivanje, zdravlje, vitalnost, emocionalnu stabilnost.. Procvjetaj iznutra i zaljubi se u sebe.

Da li se prepoznaješ u ovome?

Manjak ljubavi i poštivanja prema sebi. Prevelika kritičnost. Nedostatak samopouzdanja i zadovoljstva u životu. Preopterečenost i preplavljenost neugodnim emocijama poput straha, ljutnje, osjećaja da što god da napravimo ili postignemo, nikada nismo dovoljno dobre, pametne, vrijedne, snažne i moćne.  Osjećaj da ne zaslužujemo život ispunjen podrškom i ljubavlju. Potreba da skrivamo našu istinsku žensku prirodu kako bi bila prihvaćene i podržane. Osjećaj da niti jedna materijalna okolnost ne može napuniti prazninu koju osjećamo.

Ovo su samo od nekih simptoma koje žene u suvremenom društvu osjećaju a u želji da budemo iskreno i potpuno prihvaćene i viđene, napustile smo svoje autentično JA i naš predivni ženski aspekt postojanja.

 Život vođen u prisutnosti moćne ženske energije obiluje skladom, podrškom, harmonijom, ljubavlju, prosperitetom i blagostanjem. 

Ovj program  te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa sobom i ispuniš se ženskom energijom  koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

 

 
 
Uđi u sveti prostor srca unutar kojeg se povezuješ sa svim dimenzijama svog postojanja. Zakorači u taj lijepi prostor mira i ljubavi i osnaži sebe u stvaranju nove realnosti ljubavi. Prisjeti se svog pravog porijekla i probudi najdublju ljubav u svom srcu.

 Unutarnji sveti prostor tvog srca je portal s kojim pristupaš finijim razinama svog postojanja i unutar kojeg se povezujemo s finijim frekvencijama ljubavi.

Program je nastao na osnovu mog dugogodišnjeg rada kao Louise Hay trenera i  bivanja u Shamballi po Iloni, sustavu multidimenzionalnog iscjeljenja i povezivanja sa mojim svjetlosnim tijelom kao i svetim prostorom.

Ove program uključuje aktivacije, meditacije, energetske vježbe kako bi doživjeli svoj puni potencijal i vratili se u naše najbolje postojanje, u ljubav.
 
Opuštanjem u polju ljubavi, promjenom svoje svijesti i mijenjanjem svojih unutarnjih doživljaja i ideja u koje vjerujemo, možemo promijeniti svoj život i kreirati novu realnost te transformirati strah, nemoć, brigu ili svijest nedostatka u radost, ljubav, obilje, lakoću i povezanost sa svime što postoji.
Vrijeme je da vratiš svoju moć.
 

KONCEPT  PROGRAMA:

✓Radionica  dana 08.03.2021., 18-21 h

✓ Predavanje, aktivacije  i duboke meditacije
 
✓ Shamballa po Iloni, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja meditacije
 
 ✓ Možeš pratiti s bilo kojeg uređaja a snimke će ti biti dostupne mjesec dana

 

 

ŠTO ĆEŠ KONKRETNO DOBITI SA OVIM PROGRAMOM?

Kako se osjećati bolje sa sobom

Kako probuditi moćnu žensku energiju

Kako praktično u svakom danu voljeti sebe

Kako izraditi zdravo samopuzdanje i samopoštivanje sebe

Kako njegovati i voljeti sebe

Kako razumjeti i prihvatiti sebe

Kako se suočiti sa unutarnjim kritičarem

Kako se osloboditi negativnih emocija

Kako stvarati skladne odnose

Naučiti svakodnevne rituale koji će vam pomoći održavate žensku energiju ljubavi

✔ Inicijaciju u Hram Božice koji je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

✔ Buđenje moćne ženske energije

✔ Povezivanje s darovima i moćima naših pretkinja

✔ Dopuštanje veće količine ljubavi, prihvaćanja, nježnosti i poštivanja sebe

✔ Povezivanje sa svojim Unutarnjim svetištem koje je izvor sve ljubavi, mira, blagostanja, ljepote, obilja i prosperiteta

Ova radionica te vodi korak po korak kako da izgradiš odnos sa svojom Boginjom koja će te osnažiti, napuniti energijom ljubavi, bezvremenskom ljepotom, mirom koji prevazilazi sva tvoja poimanja, tihom radošću i osjećajem dubokog pripadanja. Primit ćeš dar i poruke mudrosti kako da oplemeniš svoj život, živiš iz svog istinskog središta i kako da se otvoriš za veću razinu razumijevanja, svjesnosti, ugode, intuicije i ljubavi. Naučit ćeš kako da istinski i duboko voliš,prihvaćaš  i poštuješ sebe,  budeš nježna i podržavajuća prema sebi.

Naučit ćeš kako da stvoriš iz svog Božanskog postojanja život koji obiluje prosperitetom na svim razinama, jer ženska energija posjeduje kvalitetu manifestiranja i privlačenja savršenih okolnosti u naš život.

Sva ljubav koju probudiš u sebi, budi ljubav u tvojoj obitelji, u tvojim milim ljudima i široj zajednici..Radujem se...
 
KOLIKO IZNOSI CIJENA PROGRAMA?
 
Iskoristi ove blagdane popust i PROMO cijenu koja je sada samo 200,00 kn, a ako se prijavljuješ s prijateljucom, tada je cijena za obje 300,00 kn.
 
 
 
NA KOJI NAČIN SE PRIJAVITI?
 
Potrebno je poslati prijavu na   OVAJ LINK   te  izvršiti uplatu na žiro račun.
 

.

Zašto su ove meditacije drugačije? Na svakoj meditaciji sa nama je prisutna Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja. Što je Shamballa?

Shamballa po Iloni  je multidimenzionalni sustav iscjeljenja  koji nas kroz kolektivnu svjesnost Uzašlih Majstora, energiju bezuvjetne ljubavi i našu  JA JESAM PRISUTNOST, koje je naše postojanje kroz sve dimenzije, vodi na put naše cjelovitosti, slobode i osobnog majstorstva. Prizivanjem Shamballe, za svakoga od nas, mi prizivamo energiju bezuvjetne ljubavi i  naše sveznajuće postojanje, našu Ja Jesam Prisutnost, koja će na najllakši način posložiti naša tijela, naše zabilježene programe kojih nismo svjesni, naše DNA zapise, životnu zadaču i učenje. Naša Ja Jesam Prisutnost će posložiti svaku situaciju ili problem najbolje za nas i sve uključene. 

 
Tekst je djelomično preuzet sa stranice moje učiteljice Ilone Eren i Shamballa Centra Hrvatska.
 Skincare Expert Series Event Promo
 
 

Autor programa  je Jasenka Zubac trener osobnih vještina po licenci Louise Hay, Majstor sustava Shamballa by Ilona, sustav multidimenzionalnog iscjeljenja i Shamballe 13 D, učitelj meditacija i voditelj edukacija na području osobnog i poslovnog razvoja kroz koje je prošlo preko 3000 ljudi. Posljednjih 15 godina se bavi osobnim razvojem, a motivirana  osobnim iskustvom, iskustvom rada u velikim korporacijama  i brojnim edukacijama koje je prošla, pokrenula je i kreirala brojne programe i edukacije kojima je cilj i svrha potaknuti ljude da osvijeste ogromnu moć i snagu koju posjeduju te da ostvare pozitivne i trajne promjene. Osnivač je SMART EDUCA centra u kojem pojedincima kao i tvrtkama omogućuje unapređenje kvalitete života kroz unapređenje emocionalnog, mentalnog i duhovnog zdravlja. Osnivač je škole osobnog razvoja "Postani Majstor svog života".

Jasenka Zubac 17

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!

 
ISKUSTVA POLAZNIKA MEDITACIJA
 
MARINA RADMAN
IVANIA ISK
2

kolaž novi 1

ŠKOLAAAAAAAAA

 

 

Ime i prezime je obavezna stavka!
Evail je obavezna stavka!
Obavezna stavka! Upisati broj telefona u formatu: 0911234567
Unesite svoje pitanje!
Obavezna stavka!
Upisati kod sa slike
Pogrešan unos!